Check your GiftCard balance here:
Persoonlijke informatie

Kruis aan welke je al beschikt

Diensten

Kruis het vakje aan indien je van de desbetreffende dienst gebruik wenst te maken

Bij het tonen van deze kaart krijg je korting bij de aangesloten instanties en/of voor evenementen. Heb je een lopende rekening voor studenten bij de MCB, dan kom je zonder meer in aanmerking voor een studentenkaart. MCB zal met jou contact opnemen, zodra jou studentenkaart opgehaald kan worden.

Om voor een lopende rekening in aanmerking te komen moet je tussen de 12 en 25 jaar zijn. Met een lopende rekening kun je tevens in aanmerking komen voor een Bankomatiko-kaart en cheque-boekjes.

Als je een chequeboek wilt met cheques tot maximaal NAf. 50,- elk, tot een maximum van NAf. 250,-, moet je 18 jaar of ouder zijn 
(Een hantekening van je wettelijke vertegenwoordigers is vereist)

Wil jij meer weten over lokale en internationale beurzen en opinies van analisten. Te verkrijgen tegen een gereduceerde prijs van NAf. 15,-
Dit bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven

Wij zullen contact met je opnemen om je afspraak met onze beleggingsadviseur te bevestigen.

Maduro & Curiel`s Insurance Services biedt een pakket verzekeringen aan, toegespitst op de behoeften van een student, zoals: een ongevallenverzekering; en een persoonlijke eigendommenverzekering.
1. Deze verzekering keert maximaal NAf. 5000,- uit als je iets zou overkomen en je daardoor invalide wordt of komt te overlijden. ( Het is niet aangenaam om over dit soort zaken te denken, maar zo zorg je er in elk geval voor dat je anderen niet opzadeldt met grote uitgaven.
2. Deze dekt al je persoonlijke bezitten zoals schoolboeken, kleding en sportartikelen tot een maximum van NAf. 500,- per artikel en je hebt een eigen risico van NAf, 50,-. Wij houden rekening met slijtage van bijvoorbeeld kleding. Sieraden, fietsen, geld en andere waardedocumenten vallen niet onder de verzekering.

Bovendien als je deze verzekeringspakket koopt, maak je op verstoon van je studentenkaart kans op aantrekkelijke korting op andere verzekeringen bij M.C.I.S.

Als je kiest voor het verzekeringspakket houden wij het overeenkomstige premie-bedrag automatisch in van je rekening: 

Om je aanvraag volledig te maken, geleive de volgende vragen beantwoorden door het invullen van het hokje ja of nee. Als je ja antwoordt, geef dan meer bijzinderheden.

Voor Intern Gebruik